Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons
6 days ago
De Vossenburg

Eindelijk even zomer. Vrijdag heeft Dick Klok Cultuurtechniek onze koolzaad gedorsen. Gistermiddag zijn we begonnen met het dorsen van de wintertarwe (17 en 18 oktober gezaaid) die rijp was; we hebben 2 percelen gehad๐Ÿ‘ ... Bekijk meerZie minder

Comment on Facebook

Vroeger brachten ze het zelf naar westmaas. Nu in containers op het land

2 weeks ago
De Vossenburg

Op ons bedrijf hebben we dus nu 9 hectare biologisch (aardappelen, uien, rode bieten, pompoen). Het is echt veel werk (respect voor degene die hun hele bedrijf biologisch hebben) om de gewassen onkruidvrij te krijgen/houden. We liggen op het wiedbed met ook 2 ingehuurde krachten, we schoffelen met de hand in de rij en tussen de rijen kan het machinaal. De pompoenen zijn tussen de rijen door Loonbedrijf Breure vof geschoffeld; het filmpje is van het schoffelen op 5 juli vandaag (15 juli) zijn ze een tweede keer gedaan. ... Bekijk meerZie minder

Comment on Facebook

Jeetje, maar dat kost toch ook veel? Is dat wel rendabel?

3 weeks ago
De Vossenburg

Vrijdag was het scholendag, georganiseerd door de Vrienden Van Polders Albrandswaard (VVPA) hier in het Buijtenland van Rhoon.
De kinderen waren verdeeld in groepjes van 10 met elk 2 begeleiders, ze gingen op de fiets de polder door. Er waren 6 bedrijven in de polder die meededen, op elk bedrijf hadden de kinderen een uur de tijd.
Op elk bedrijf waren andere 'dingen' te zien/horen/doen, ook konden ze nog heerlijk op locatie lunchen en iedereen kreeg aan het einde een cadeau-tasje mee naar huis (kweekbakjes/grond/schepje/radijszaad/handleiding). Het was een zeer geslaagde dag๐Ÿ‘
Deelnemende bedrijven: de Buytenhof (De Buytenhof), van Herk tuinderij, Alpaca boerderij de Willemshoeve ( www.buijtenland-van-rhoon.nl/blog/alpacaboerderij-en-bed-breakfast-willemshoeve/stal), landbouwmachines op de Zegenhoeve (Dick Klok Cultuurtechniek), Vossenburg (De Vossenburg), High Flown Stud (High Flown Stud)
... Bekijk meerZie minder

3 weeks ago
De Vossenburg

Voor de regen hebben we nog even gebuffeld. We zagen zondag Coloradokevers in onze biologische aardappelen (eten aardappel blad en bloem totaal weg) dus zijn maandag met de Coloradokever-klapper aan de slag gegaan; deze klappert de kevers van de plant, ze worden opgevangen in een opvangbak en daarna vernietigd. Ook lopen onze koeien nu aan het 2e deel van het Vossenpad (1e deel lopen de paarden) dus van het fietspad tot de Koedood. Verder hebben we esparcette gezaaid. Esparcette is, naast een prachtig gewas, ook een goede bodemverbeteraar, een heerlijkheid voor insecten en geeft hoogwaardig hooi voor onze paarden. ... Bekijk meerZie minder

Comment on Facebook

esparcette

Weer een machine die uk nooit eerder heb gezien.

4 weeks ago
De Vossenburg

Zondag hebben we met onze stalgenootjes Jakobskruiskruid getrokken in de weides en langs de HIT-dijk. Als het zo mooi geel is eten de paarden er om heen; als het droogt herkennen ze het niet en eten het, wat leverschade tot gevolg heeft (het 'stapelt zich op' in de lever). We nemen de uitgetrokken planten mee zodat ze niet alsnog hun zaad verspreiden.
Het was dus heel nuttig maar ook een gezellige stalactiviteit (met natuurlijk ook koffie/thee/fris/chips)
Iedereen die geholpen heeft (ook de dag er voor) ontzettend bedankt๐Ÿ‘
... Bekijk meerZie minder

Comment on Facebook

Gezellige en nuttige klus!

4 weeks ago
De Vossenburg

Deze maand is er weer wedstrijd gereden door stalgenoten van de Vossenburg.
Jan en Kapri kregen geweldig commentaar maar daar hoorde helaas geen winstpunt bij. Bibiche haalde met Jara 1 juni haar laatst benodigde punt in de B dus gaat nu voor de L1. Mitsy ging voor het eerst met Jara op wedstrijd (2 juni bij De Rhoonse Ruiters) en haalde gelijk 2 winstpunten.
Ook deze week moest er naast de gewone werkzaamheden een hoop gebeuren.
We hebben weer verschillende percelen gemaaid (1e snede) die de drone eerst heeft geschouwd (maandagmorgen van 05.00 tot 09.00). Vorig jaar zijn de aannemers er uitgeregend na het aanleggen van de natuurvriendelijke oevers, nu het eindelijk droog is wordt het land gekilverd (geëgaliseerd). De biologische aardappels en uien hebben we beregend. Doordat ze op ruggen staan is het water, nu het eindelijk niet meer regent, namelijk snel verdwenen. Het perceel aan de leidingstraat staan nu eindelijk geen plassen meer op; daar hDick Klok Cultuurtechniekhniek nu bokashi en paardenmest opgereden, we hebben het ondergewerkt maar voor een gewas is het te laat in het seizoen dus daar zaaien we gras-klaver op.
... Bekijk meerZie minder

Comment on Facebook

Ik was te snel met mijn bericht. Kreeg net te horen dat Mitsy en Jara vandaag op wedstrijd bij De Rhoonse Ruiters 3 winstpunten hebben gereden. Super๐ŸŽ‰๐ŸŽ‰

1 month ago
De Vossenburg

Er is gelukkig weer veel werk verzet. Onkruid in de uien is een dagelijks terugkerende bezigheid (we hebben daarbij nu ook hulp van 2 Poolse uitzendkrachten); in de gangbare uien met de schoffel en in de biologische uien met het wied-bed. De biologische Frieslander aardappelen hebben we 2 weken geleden afgebrand ivm phytophthora (=schimmelziekte) maar we vertrouwden het niet en willen niet dat andere aardappels ook besmet raken dus er zat niks anders op dan ze dood te branden; we hebben dus geen biologische Frieslanders meer. We hebben alvast wat perceeltjes kunnen maaien (bijvoorbeeld de hoogstamboomgaarden), de percelen worden eerst met drone+warntecamera gecontroleerd op wild/vogel-nesten. De eerste balen zijn dus thuis en gelijk in gebruik! Het perceel waar op 6 juni de pompoenen zijn gezaaid hebben we met de wiedeg bewerkt. Dit doen we om vóór opkomst van de pompoenen nog een keer het onkruid weg te halen. ... Bekijk meerZie minder

1 month ago
De Vossenburg

We waren dit jaar al laat: bij koude nachten zit er veel suiker in het gras en dus kans op koliek.
Na ook nog 3x uitstellen vanwege 'de natheid' (uitglijden van de paarden=blessures, gras verdere seizoen een drama) zijn afgelopen zaterdag de paarden op de wei gegaan. Het was een gezellige middag๐Ÿ‘Œ
Thomas de Fretes maakte de drone-beelden (super bedankt๐Ÿซถ) en Leonne Vos filmde, maakte foto's en monteerde 'alles' tot dit filmpje (ook jij super bedankt Leonne๐Ÿซถ).
We bouwen de weidegang rustig op, elke keer een kwartiertje langer ((om gezondheidsproblemen te voorkomen).

... Bekijk meerZie minder

Video image

Comment on Facebook

Geweldig om te zien! De blijheid springt er vanaf๐ŸŽ‰โค๏ธ

Wat staan onze paardjes toch op een geweldig mooie plek!!

Wederom weer prachtig vastgelegd dit spektakel bij De Vossenburg!

Heerlijk om te zien hoe de paarden het weer naar der hebbben

Ieder jaar weer geweldig om te zien!๐Ÿ˜

Geweldig!!!!

Super schitterend filmpje ! Ik deel hem๐ŸŒ๐Ÿคฉ

View more comments

2 months ago
De Vossenburg

Met de (eindelijk) droge dagen achter de rug is er hier een hoop werk verzet. De aardappelen zijn nu allemaal gefreesd (ruggen gemaakt); normaal doe je dat voor opkomst maar het-is-wat-het-is dus nu stonden de aardappelen al boven en moeten zich dus eerst weer door een laagje grond worstelen. We vonden in onze bio-aardappelen phytophthora (schimmelziekte) en zijn er gelijk met een brander door gegaan. Het loof brandt af maar (schijnt, dit is ook voor ons de 1e keer bio) komt weer ‘gewoon’ terug. Alleen in de Frieslanders hebben we het gevonden en in de Vitabella niet, we houden het super scherp in de gaten. In de biologische ‘hoekLoonbedrijf Breure vof (Loonbedrijf Breure vof) en rode bieten (Peter Groenendijk) gezaaid (er stonden al aardappelen en uien).
We doen ons best de biologische uien zoveel mogelijk vrij te krijgen/houden van onkruid. Zoals al in een eerder bericht doen we dat tussen de rijen (ze staan op ruggen) met een ruggen schoffel, voor in de rijen doen we dat met de hand op een wiedbed (we hebben er 2, dus het kan met 4 personen). Ook zijn gisteren de paarden voor het eerst op de wei gegaan; zoals elk jaar komt daar een filmpje van.
... Bekijk meerZie minder

Comment on Facebook

Dore en eigenheimers heb je niet atjan ??

2 months ago
De Vossenburg

De asperge-ellende van vorige week is nog hetzelfde: extreem nat land, oudere planten en heel veel hongerige slakken.
Ook deze week zal er dus geen verkoop zijn, zaterdag wordt de hele weekvoorraad verkocht (afgelopen zaterdag waren we om half twee al uitverkocht).
Na praten/nadenken/overwegen hebben we besloten dat we 2 weken eerder stoppen dan normaal (=langste dag). De ontzettend lage opbrengst en de hoeveelheid uren die er in gaan zitten staan in geen verhouding.
โ—๏ธZATERDAG 8 JUNI LAATSTE VERKOOPDAGโ—๏ธ
... Bekijk meerZie minder

De asperge-ellende van vorige week is nog hetzelfde: extreem nat land, oudere planten en heel veel hongerige slakken. 
Ook deze week zal er dus geen verkoop zijn, zaterdag wordt de hele weekvoorraad verkocht (afgelopen zaterdag waren we om half twee al uitverkocht).
Na praten/nadenken/overwegen hebben we besloten dat we 2 weken eerder stoppen dan normaal (=langste dag). De ontzettend lage opbrengst en de hoeveelheid uren die er in gaan zitten staan in geen verhouding.
โ—๏ธZATERDAG 8 JUNI LAATSTE VERKOOPDAGโ—๏ธ

Comment on Facebook

Heel verdrietig. Maar we hopen op 2025. Gisteren was mijn hele familie nog erg gelukkig met de zaterdag veroverde asperges, dank voor al jullie moeite

Jeetje wat erg voor jullie zeg. Heel verdrietig.

Wat jammer, hopelijk volgend jaar beter!!

Jeetje wat een drama zeg.

2 months ago
De Vossenburg

Na een ommegang (heen-en-weer) gesneden te hebben zaten er 8 asperges in de kist.........we gaan ze opsparen tot het weekend, het heeft echt geen zin de verkoop voor 1 klant (of niet eens) te starten.
We zijn dus, tot onze grote spijt, pas ZATERDAG weer 'in de verkoop'.
... Bekijk meerZie minder

Na een ommegang (heen-en-weer) gesneden te hebben zaten er 8 asperges in de kist.........we gaan ze opsparen tot het weekend, het heeft echt geen zin de verkoop voor 1 klant (of niet eens) te starten.
We zijn dus, tot onze grote spijt, pas ZATERDAG weer in de verkoop.

Comment on Facebook

Echt best wel sip dit ๐Ÿฅฒ

Ah jammer, hopen op beter weer..goed om te weten wilde vanmiddag langs komen ๐Ÿ˜…

2 months ago
De Vossenburg

En ja hoor, het is weer echt nat. Na 2x uitstel zouden gisteren de paarden voor het eerst op de wei gaan. Maar het is, hoe jammer ook, dus weer niet doorgegaan. Geblesseerde paarden (uitglijden) en een voor de rest van het jaar kapotte wei gingen we niet op het spel zetten๐Ÿ˜“
We hebben 1 aardappelperceel gefreesd (ruggen gemaakt, zie vossenburgrhoon.nl/aardappels/ ) en zijn hard bezig in onze biologische uien. Om in/tussen de biologische uien het onkruid te lijf te gaan telen we ze op ruggen (dezelfde als de aardappel ruggen, zo kunnen we de tussen de uien met een ruggen-schoffel het onkruid weghalen. In de rijen doen we het op het wiedbed, we hebben 2 2-persoons wiedbedden op zonnepanelen.
... Bekijk meerZie minder

2 months ago
De Vossenburg

Tja, de foto zegt genoeg๐Ÿ˜ข
Vanwege het natte weer en de slakken.......geen asperges meer vandaag en morgen๐Ÿ˜ข
We hopen zaterdag weer te hebben๐Ÿ™
Wat een jaarโ—๏ธ
... Bekijk meerZie minder

Tja, de foto zegt genoeg๐Ÿ˜ข 
Vanwege het natte weer en de slakken.......geen asperges meer vandaag en morgen๐Ÿ˜ข 
We hopen zaterdag weer te hebben๐Ÿ™
Wat een jaarโ—๏ธ

Comment on Facebook

Tja, inderdaad...wat een bizar jaar! Nog even geduld dan maar voor jullie overheerlijke asperges ๐Ÿ˜‹

Die slakken zijn echt drama, ze hebben zo een beetje alles opgegeten uit mijn moestuin. En als zij het niet doen, dan de pissebedden wel! Net have vlokken gestrooid, slakken eten er van en door het uitzetten drogen ze uit ๐Ÿ™ˆ En ze zeggen dat sterk geurende kruiden ze ook weg houd. Succes met jullie strijd tegen de slakken ๐Ÿ™ˆ

Die slakken zijn echt drama dit jaar

Hoi hebben jullie nog aardappelen, uien en eieren in de schuur ?

2 months ago
De Vossenburg

Vandaag zijn onze Lakenvelders weer in de wei gegaan (om te beginnen aan de Essendijk). Ze, en ook wij, waren erg blij๐Ÿ‘
Voor Hansje, Sjaak en Sjoerd was het de eerste keer dat ze gras zagen.
... Bekijk meerZie minder

Comment on Facebook

Geweldig๐Ÿฅฐ

Het is een mooie kudde ๐Ÿฅฐ

Geweldig ๐Ÿฅณ

Geweldig dit, koeien in de polder

Te lief๐Ÿ˜

Geweldig zeg en wat zijn het er veel ! Mogen die allemaal blijven ?

Effe de benen strekken, heerlijk!

Dansende koeien ๐Ÿ˜

Zo mooi om te zien!!!

Geweldig echt hollands

Alles aan de goede kant van de draad gebleven?

Leuk man en wat zijn ze blij, het zijn er trouwens al aardig wat.

Aaa eerst nog zo klein groepje nu al echt een kudde. Lekkerrr etuhh

View more comments

2 months ago
De Vossenburg

We balen er echt heel erg van maar dit is dus de natuur๐Ÿ˜‡
Door alle nattigheid (en kou) hebben we zo weinig asperges dat we besloten hebben de 'winkel' niet open te doen vandaag๐Ÿฅฒ
We begrijpen dat dat echt vervelend is als je asperges op het menu had staan met Pinksteren maar ook wij moeten dus 'over rekenen'.
Sorry, sorry, sorry.
... Bekijk meerZie minder

We balen er echt heel erg van maar dit is dus de natuur๐Ÿ˜‡
Door alle nattigheid (en kou) hebben we zo weinig asperges dat we besloten hebben de winkel niet open te doen vandaag๐Ÿฅฒ
We begrijpen dat dat echt vervelend is als je asperges op het menu had staan met Pinksteren maar ook wij moeten dus over rekenen.
Sorry, sorry, sorry.

Comment on Facebook

Het is zoals het is en niet anders. De wereld vergaat niet en volgende week smaken ze extra geweldig ๐Ÿค—

O wat erg ook voor jullie maar dan smaken ze de volgende week des te lekkerder โค๏ธ

Erwtensoep dan een aanrader?

2 months ago
De Vossenburg

Afgelopen week kon er hard gewerkt worden op het land.
* Alle aardappels zijn gepoot: de eerste 2 percelen gingen prima, de laatste 2 was de grond
alleen bovenop gedroogd en dus eigenlijk nog te nat maar het ging dus ook die (niet naar volle
tevredenheid) zijn gepoot. Voorop de trekker hebben we een frontfrees (kluiten fijn maken) en
achterop de pootmachine.
* Met de TGA (een eg) hebben we alle percelen die we niet-kerend (= niet geploegd) hebben
bewerkt en waar natuurmaatregelen (vogelvoedselvelden etc.) op moeten komen bewerkt.
Deze machine heeft hele sterke schoffels en snijdt op +/- 5 cm het onkruid af zodat we het
redelijk ‘schoon’ krijgen om te zaaien.
* De biologische aardappelen, die half april al gepoot waren, hebben we gefreesd (= ruggen
gemaakt).
* De dierenarts heeft Sjaak en Sjoerd gecastreerd (ge-ost) zodat ze fijn nog 2 ½ jaar met hun
moeder en de rest van de familie in de kudde kunnen blijven.
* Na alle ernstige verhalen hebben we het zekere voor het onzekere genomen en onze koeien
laten vaccineren tegen Blauwtong.
* De 2e zaai suikermais zit in de grond. We zaaien steeds een stukje zodat we langer kunnen
oogsten omdat ze (hopelijk) ook na elkaar rijp worden.
... Bekijk meerZie minder

Afgelopen week kon er hard gewerkt worden op het land.
* Alle aardappels zijn gepoot: de eerste 2 percelen gingen prima,  de laatste 2 was de grond 
 alleen bovenop gedroogd en dus eigenlijk nog te nat maar het ging dus ook die (niet naar volle 
 tevredenheid) zijn gepoot. Voorop de trekker hebben we een frontfrees (kluiten fijn maken) en 
 achterop de pootmachine.
* Met de TGA (een eg) hebben we alle percelen die we niet-kerend (= niet geploegd) hebben
 bewerkt en waar natuurmaatregelen (vogelvoedselvelden etc.) op moeten komen bewerkt. 
 Deze machine heeft hele sterke schoffels en snijdt op +/- 5 cm het onkruid af zodat we het
 redelijk โ€˜schoonโ€™ krijgen om te zaaien. 
* De biologische aardappelen, die half april al gepoot waren, hebben we gefreesd (= ruggen 
 gemaakt).
* De dierenarts heeft Sjaak en Sjoerd gecastreerd (ge-ost) zodat ze fijn nog 2 ยฝ jaar met hun 
 moeder en de rest van de familie in de kudde kunnen blijven.
* Na alle ernstige verhalen hebben we het zekere voor het onzekere genomen en onze koeien 
 laten vaccineren tegen Blauwtong.
* De 2e zaai suikermais zit in de grond. We zaaien steeds een stukje zodat we langer kunnen 
 oogsten omdat ze (hopelijk) ook na elkaar rijp worden.Image attachment

Comment on Facebook

Na tweeënhalf jaar dan heb je toch een fijn stukje vlees op je bord .๐Ÿ˜‰

2 months ago
De Vossenburg

In verband met de stortvloed aan regen (we konden het land niet in) zijn er vandaag GEEN asperges. Omdat we gister uitverkocht waren is er ook geen restje meer๐Ÿ˜Š
We gaan er van uit dat het vóór morgen wel lukt om te snijden en er morgen dus weer gewoon verkoop is (van 14.00 tot 17.30).
Sorry
... Bekijk meerZie minder

In verband met de stortvloed aan regen  (we konden het land niet in) zijn er vandaag GEEN asperges. Omdat we gister uitverkocht waren is er ook geen restje meer๐Ÿ˜Š 
We gaan er van uit dat het vรณรณr morgen wel lukt om te snijden en er morgen dus weer gewoon verkoop is (van 14.00 tot 17.30).
Sorry

Comment on Facebook

Dank je lieverd, lief maar hoeft niet. Dinsdag nog gegeten ๐Ÿ’‹๐Ÿ’‹๐Ÿ’‹

Janny Dirkx als jullie willen kan k wel even langsrijden

Morgen weer een nieuwe dag ๐Ÿ˜‡

3 months ago
De Vossenburg

EINDELIJK๐Ÿ‘Œ๐Ÿผ
De groei zit er in๐Ÿ‘๐Ÿป
Vanaf morgen (14.00) zijn onze groene asperges weer te koop๐Ÿ˜‹
... Bekijk meerZie minder

EINDELIJK๐Ÿ‘Œ๐Ÿผ
De groei zit er in๐Ÿ‘๐Ÿป
Vanaf morgen (14.00) zijn onze groene asperges weer te koop๐Ÿ˜‹Image attachmentImage attachment

Comment on Facebook

Jummi

Lekker ๐Ÿฅฐ

De lekkerste

Natasja Wildeboer wil je?

Marjolein Verpoort

Yvonne Elscot

Jannie Hartman wil je?

Yessssssss

Joeppppie..

View more comments

3 months ago
De Vossenburg

Het was vroeg maar de moeite waard๐Ÿ˜
Vanmorgen vroeg vertrok een deel van onze stalgenoten voor een dauwtrap-rit in de polder, prachtig!
Afsluitend hebben we met z'n allen heerlijk ontbeten๐Ÿ˜‹
Er zijn heel veel foto's en filmpjes maar hopelijk geven bijgesloten foto's een indruk van een prachtige en gezellige ochtend๐Ÿ˜
Diana bedankt voor het organiseren๐Ÿ‘
... Bekijk meerZie minder

Comment on Facebook

Ziet er fantastisch uit!

Geen dank hoor ๐Ÿ˜ƒ!

Gezellig!

Was werkelijk een schitterend ochtend voor een mooie ritje te paard of om te wandelen ๐Ÿ˜‡๐Ÿฅณ๐Ÿฅณ

Wat leuk!

Cindy Schouten - van Oort

View more comments

3 months ago
De Vossenburg

Er wordt heel veel recreatief gereden op de Vossenburg maar af en toe een wedstrijd meedoen dus ook. Elke maand kan iedereen zien door een bericht hier op FB hoe/wat/waar de wedstrijdruiters van de Vossenburg, als ze dat aan ons doorgeven, hebben gereden. De outdoorwedstrijden zijn weer begonnen. Jan & Kapri hebben afgelopen maand bij De Rhoonse Ruiters hun M2 startgerechtigd omgezet in M2, super. Ook Jasmijn met Luna had op goede vrijdag haar L1-debuut bij De Rhoonse Ruiters en haalde gelijk 2 winst. Bibiche en Jara 'denderen' door de B, in 4 wedstrijden reden ze 8 winstpunten
๐ŸŽŠ๐ŸŽŠGEFELICITEERD ALLEMAAL๐ŸŽŠ๐ŸŽŠ
Qua akkerbouw is er stiekem ook wat gebeurt. gebr van bergeijk heeft de bieten gezaaid. Het vlas en de gele mosterd staan boven en de uien lijken de hagelschade te overleven. Alle hoogstam boomgaarden in ons beheer hebben bokashi + paardenmest gehad, op het toekomstig aardappelland ligt rundveedrijfmest en op de andere percelen kunstmest๐Ÿ‘
... Bekijk meerZie minder

Comment on Facebook

Goed gedaan allemaal, gefeliciteerd โค๏ธ

Super gedaan!!!!! Kanjers

Toppers!

Gefeliciteerd!!

Goed hoor, van harte

Top!¡!! ๐Ÿ˜€

View more comments

3 months ago
De Vossenburg

Onze kippen lopen alweer een maand lekker buiten. Het was ff wennen maar nu vinden ze het (itt ons) buiten heerlijk. We hebben nu ook de webcam weer aan de praat dus de chickies kunnen weer bekeken worden (wet op de privacy?) op de website (www.vossenburgrhoon.nl).
www.youtube.com/embed/x5pmFtnPdYE?autoplay=1&mute=1
... Bekijk meerZie minder

Video image

Comment on Facebook

3 months ago
De Vossenburg

Gisteren heeft Loonbedrijf Breure vof de biologische uien gezaaid (de 1e poging was het nog te nat maar later op de dag lukte het). We telen ze net als aardappels op ruggen omdat we dan met de zelfde schoffelmachine (hak ex-serie schoffelmachine) het onkruid te lijf kunnen gaan. ... Bekijk meerZie minder

Comment on Facebook

Gelukkig toch nog gelukt ๐Ÿ˜‰

Leendert Kik

3 months ago
De Vossenburg

Het is nog steeds 'stelen'.
Vorige week en vorig (nee, dus niet afgelopen) weekend toch best wat gedaan.
Het vlas en de mosterd zijn gezaaid. De biologische aardappels gepoot en de ruggen waarop de biologische uien moeten komen liggen klaar.
Helaas zijn de op 21 maart gezaaide uien door de hagel 'overvallen', we hopen dat dat weer goed komt.
... Bekijk meerZie minder

Het is nog steeds stelen. 
Vorige week en vorig (nee, dus niet afgelopen) weekend toch best wat gedaan.
Het vlas en de mosterd zijn gezaaid. De biologische aardappels gepoot en de ruggen waarop de biologische uien moeten komen liggen klaar.
Helaas zijn de op 21 maart gezaaide uien door de hagel overvallen, we hopen dat dat weer goed komt.

Comment on Facebook

Mooi werk, nu hopen dat moeder natuur mee werkt. En komen die heerlijke asperges er ook nog aan ? ๐Ÿ˜

Laten we inderdaad hopen dat het goed komt ๐Ÿ˜‡

4 months ago
De Vossenburg

Ook al is de zon regelmatig aanwezig, er staan nog steeds plassen op het land. Bewerken, zaaien, poten, etc. gaat dus nog niet lukken maar de Silphie groeit๐Ÿ‘ ... Bekijk meerZie minder

Ook al is de zon regelmatig aanwezig, er staan nog steeds plassen op het land. Bewerken, zaaien, poten, etc. gaat dus nog niet lukken maar de Silphie groeit๐Ÿ‘

Comment on Facebook

Hier hetzelfde. Nog te nat om miscanthus te hakselen.

Nog even geduld hebben ๐Ÿ˜‰

Load more